Bliv Karla-Partner

Karlachat er på én opadgående vækstrejse og vi leder efter samarbejdspartnere som kan hjælpe os med at nå ud til flere potentielle kunder.

Fordele som samarbejdspartner

Som samarbejdspartner kan du nemt tilbyde dine kunder en nemt implementerbar chat-løsning og få en procentvis kickback af den totale omsætning på en kvartalsbasis.

Du henviser, vi står for resten.

Partnerskabet kræver minimal indsats fra din side. Vi tager hånd om all teknisk opsætning og vedligeholdelse, du kan beholde et soleklart fokus på kunden.

Velsmurte processer.

Hos KarlaChat har vi veletablerede processer som sætter et stabilt fundament for et succesfuldt samarbejde.

Vi står for supporten.

Som partner får du dedikeret support fra vores erfarne og engagerede Karla-team. Vi står klar til at hjælpe dig med at levere førsteklasses service til dine kunder.

En chat-løsning af kvaliet.

Som partner får du adgang til en førsteklasses AI-chatbot, som garanteret skaber værdi for dine kunder.

Hvordan bliver du partner?

Det er utrolig let. Kontakt os via telefon eller e-mail, og vi arrangerer en uforpligtende samtale for at diskutere potentielt samarbejde.

Tag kontakt.

Kontakt os og aftal et møde for at udforske samarbejdsmuligheder.

Underskriv Rammeaftale

Underskriv en tilpasset rammeaftale, der passer til din virksomheds behov og mål.

Begynd at henvise kunder

Start med at henvise potentielle kunder til Karla og modtag en procentdel af salget.

+45 27 80 16 13

ak@straact.com

Bliv én af flere.

Vi har allerede et stærkt hold af samarbejdspartnere og søger hele tiden efter flere.

Crossmind er et bureau, der specialiserer sig i at hjælpe virksomheder vokse gennem kreative og strategiske marketingløsninger. De fokuserer på at udvikle unikke brandidentiteter, skabe effektive marketingstrategier, og udforme indhold der giver gennemslagskraft. Med deres tilgang sikrer Crossmind resultater, der styrker din virksomheds markedsposition.

Referal Partner

Adgora er et digitalt marketingbureau dedikeret til at hjælpe virksomheder vokse online. De specialiserer sig i skræddersyede marketing strategier, Google Ads, SEO, webanalyse og WordPress hjemmesidedesign. Med en datadrevet og transparent tilgang sikrer Adgora resultater, der forbedrer din bundlinje.

Referal Partner

Lad os tage en uforpligtende snak.

Karlachat er på én opadgående vækstrejse og vi leder efter samarbejdspartnere som kan hjælpe os med at nå ud til flere potentielle kunder.