Chatbotten genoplives

Vi arbejder målrettet på at introducere banebrydende sprogteknologi til danske virksomheder og assisterer dem i at forbedre kundeservice og kommunikation.

Vi forstår, hvor vigtigt det er at give hjemmesidebesøgende den mest kvalificerede rådgivning, support og vejledning døgnet rundt. Det er derfor, vi har skabt KarlaChat – en komplet chatløsning med avanceret sprogteknologi, der revolutionerer den traditionelle chatbot.

Traditionelle chatbots kan ofte være begrænsede i deres evne til at forstå og besvare komplekse henvendelser. Dette skyldes, at de er afhængige af virksomheders eksisterende vidensbanker eller kræver, at der bruges ressourcer på at opbygge én fra bunden. De er også bundet op på prædefinerede spørgsmål-svar par, som begrænser deres muligheder for at levere omfattende og personlig support.

Vores løsninger er anderledes. Ligesom ChatGPT, der svarer ud fra det vidensgrundlag den er blevet trænet på, så er alle KarlaChat løsninger udviklet på samme måde. Vi udnytter det fulde potentiale af GPT-4 sprogteknologien og suppleret det med virksomheders egne data. Dette betyder, at KarlaChat er i stand til at besvare komplekse spørgsmål og håndtere unikke situationer på en langt mere effektiv og personlig måde end traditionelle chatbots.

Vi er dedikerede til at hjælpe med at forbedre kundesupport og levere enestående kundeoplevelser og derfor er vores løsninger altid udviklet ud fra følgende principper:

1. Skal kunne levere kvalificeret support og vejledledning døgnet rundt.

2. Skal tilpasses til den enkelte virksomheds behov og yde personlig support, der afspejler kundens værdier og ekspertise.

3. Skal kunne håndtere komplekse henvendelser, der forbedrer kvaliteten af rådgivning og support.

4. Skal reducere behovet for at investere tid og ressourcer i at opbygge en omfattende vidensbank.

5. Skal løbende forbedres så brugeroplevelsen forbliver på højeste niveau.

TEAMET

Hvem er vi?

Andreas Kryger – CMO / CSO

Andreas står i spidsen for salg og markedsføring af KarlaChat. Hans primære opgave er at sikre kunden får success med deres egen personlige ChatGPT. Dette gør han med sin erfaring med salg af digitale løsninger fra bl.a. Novicell og Systematic.

Tlf: +45 2780 1613
E-mail: ak@karlachat.com

Skriv til Andreas

Magnus Smed – CEO / CTO

Magnus arbejder i maskinrummet og sørger for at tingene kører som smurt. Hans primære opgave er at videreudvikle chat-løsningen og den tilhørende platform. Magnus’ erfaring kommer fra flere år i et af landets førende webbureauer og andre startups.

Tlf: +45 4242 0055
E-mail: ms@karlachat.com

Lad os tage en snak

Emil Schmidt – Business Developer

Emil’s fokus ligger i at forretningsudvikle. Han identificerer nye potentielle kunder og markeder, og er med til at forme strategien indenfor salg og markedsføring.

E-mail: es@karlachat.com

Mathias Larsen – Software Developer

Mathias er et af vores stærke tekniske ben. Han arbejder med opsætning og implementering af Karla løsninger, samt videreudvikling af vores tilhørende platform og Karla selv.

E-mail: ml@karlachat.com